Kortingen tot -50%. Ontdek de stocksale!
blog

Wild One - Hondenspeeltjes voor elke speelstijl

De unieke 100% natuurlijk rubber hondenspeeltjes zijn er en hier bij Furra zijn we super enthousiast. Deze speeltjes zijn zo ontworpen dat we zeker zijn dat honden ze leuk zullen vinden.

Bij Furra vinden we het enorm belangrijk dat elk hondenspeeltje multifunctioneel is. Niet alle honden spelen namelijk op dezelfde manier of reageren hetzelfde op verschillende speeltjes. Die kloof willen we zoveel mogelijk dichten, zodat jouw hond het meeste plezier kan beleven aan elk speeltje. Of hij nu wil trekken, gooien, kauwen of op een andere manier wil spelen.

Bij het aanschaffen van deze 100% natuurlijke hondenspeeltjes, hielden we rekening met enkele belangrijke zaken:

  • de materialen zijn 100% natuurlijk en getest volgens de hoogste normen om de viervoeters veilig te houden
  • elk speeltje moet meerdere componenten hebben om honden geïnteresseerd te houden
  • de hondenspeeltjes moeten duurzaam zijn en lang meegaan
  • ze mogen niet makkelijk kapot te bijten zijn
  • ze moeten een vernieuwende look & feel hebben

Al onze rubber hondenspeeltjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ook is elk stuk speelgoed BPA-vrij en getest om te voldoen aan kind- en voedselveilige normen. Je kan er dus gerust koekjes of snoepjes in verbergen. Of je hond nu houdt van trekken, apporteren of kauwen, bij Furra vind je zeker het juiste speelgoed voor jouw hond. 

Hieronder sommen we onze 3 soorten rubber hondenspeeltjes met hun unieke eigenschappen.

Triangle - hondentrekspeeltje

Ons driekhoek trekspeeltje voor honden heeft 2 vormen, twee texturen, en is gemaakt voor trekken. Als je in je gezin meerdere honden hebt of als je zelf met de hond wil spelen, kan je met dit hondenspeeltje een touwtrekwedstrijdje doen. Dit hondenspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber met een versterkte kern voor extra sterkte. Het touw is 100% natuurlijk katoen, 7x rond gelust en versterkt met stiksels. BPA-vrij en getest om te voldoen aan kindveilige en voedselveilige normen.

Twist Toss - apporteerspeeltje

De Twist Toss is hét ultieme apporteerspeeltje. Dit bijtspeeltje stuitert onvoorspelbaar voor actief spel, én kan gebruikt worden voor het kauwen voor een traktatie na het spel. Ga naar het park en speel een balletje of voeg je favoriete spread toe in de opening middenin en vries de Twist Toss in en gebruik als tussendoortje. Dit honden bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber dat BPA-vrij is en getest is om te voldoen aan kindveilige en voedselveilige normen. En nog beter, hij kan in de vaatwasser!

Bolt Bite - bijtspeeltje

De Bolt Bite het ideale bijtspeeltje voor honden. Het is specifiek gemaakt om op te kauwen. Hij heeft een versterkte kern voor extra stevigheid & duurzaamheid, 2 ellebogen voor boeiend pootspel, en open uiteinden voor het verstoppen van traktaties. Dit hondenspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber dat BPA-vrij is en getest is om te voldoen aan kindveilige en voedselveilige normen. En ee, extra plus: hij mag in de vaatwasser!

Ons aanbod aan Wild One hondenspeeltjes

De verschillende hondenspeeltjes die hierboven beschreven staan verkopen we bij Furra in 2 leuke kleuren! Ook zijn deze speeltjes te koop als voordeelpakket. Dat betekend dat je de 3 speeltjes als pakket kan aankopen met 10% korting!